måndag 3 november 2008

lite mycket nu...

Här händer det inte mycket på scrapfronten...igen. Men men...har ju lite annat att tänka på nuförtiden ;) Maken har varit nere i huset och renoverat sen vi fick nycklarna och jag har fortfarande inte sett resultatet än!!! Inte lättaste heller, med tanke på att det är ca 13 mil dit.
Men jag tänkte att till helgen åker jag och barnen till ostkusten :) Är sååå nyfiken, plus att jag vill väl också renovera!!! ;D

All färg, golv, tapeter är på plats i huset...vi har ändrat lite i planerna. Det som först ska göras är v-rummet, hallen och de två sovrummen. Men istället för att fortsätta på öv så ger vi oss på köket!!!
Vi pratade först om att kanske vänta ett år innan vi tog köket, men i dagsläget finns det inte plats för en diskmaskin...och nej, jag klarar mig inte utan en diskmaskin!!! *hihi*
Vi är fem personer...det funkar inte ;) (plus att då kommer mina händer se ut som köttfärs ungefär, de gillar inte alls diskvatten).

Var nere på Ikea i helgen och kikade...har bestämt oss helt, vilka luckor och vilken bänkskiva (blir sten). Så nu ska vi rita och greja :)

Har lite "måsten" i scrapväg...fars dag kort, födelsedagskort, beställningar...vet bara inte när jag ska hinna med det?!

4 kommentarer:

mias pysselverkstad sa...

åh vad kul!!! jag älskar att renovera =) Det låter snyggt med bänkskiva i sten, själv tog jag den billigare varianten...gjöt egna i betong men det blev faktiskt jätte bra fast betydligt mer jobb =)
Vi ska nog dra igång ett mindre renoverings projekt till helgen. lite måla och tapetsera.
kram

Anonym sa...

Hihi..ska bli spännande när vi väl får komma o kika.. :)

chalin sa...

Åh, vad skoj och spännande att greja. Att planera kök och så är skoj, dock mindre skoj när det ska betalas....

Lillan sa...

Du har en awards att hämta hos mig.
:-)