tisdag 18 november 2008

frånvarande...

Imorgon kommer flyttfirman och börjar packa våra grejer...de ska fortsätta på torsdag och kör allt till huset på fredag.
I helgen packade jag scraprummet, ville gärna packa själv så kan jag bara skälla på mig själv om något går sönder ;) Det blev sex stora flyttkartonger...så nu är det verkligen köpstopp!!! Fast det är ju vissa saker som verkligen står på önskelistan just nu...men å andra sidan, jag vet inte ens när scrapsakerna packas upp igen så får helt enkelt hålla mig!!!

Med renoveringen går det bra...vi är klara med det som skulle varit klart såhär dags. Dvs de två sovrummen nere samt vardagsrummet (förutom finlir som lister och så). Idag är vvs:arna där och grejar och imorgon kommer en firma och gör badrummet nere och toaletten uppe. Det ska vara klart på fredag :) Spännande!!!
Får nog ta och lägga ut före och efter bilder sen ;)

Stenskivan som vi beställt till köket kommer runt den 16:e dec, så köket får vänta tills dess. Det är ju ändå lite som ska göras innan dess...riva vägg och sånt.
Sen när köket är klart så är det dags för övervåningen. Maken är ledig i tre veckor vid jul så han räknar med att tokrenovera då ;D
Förhoppningsvis kanske mitt scraprum kan påbörjas då också ;) Måste bara ta bort en vägg och en oljetank där först, hehe.

Ni får hålla utkik efter nästa uppdatering :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad fort tiden går...är det verkligen redan flyttlasset går =(

Kul att höra att det går bra med renoveringen!

Ha det så bra!
Kram!

Anonym sa...

Så då har du redan flyttat nu hoppa alt är bra! och jag vill verkligen se före och efter bilder sen *spännande*

Anonym sa...

Hej Gumman!
Jag har äntligen hittat tillbaka till min sida, och ville bara uppdatera dig om attt allt är bra! :)) Så nu hoppas jag att du hittar till mig igen... även att du flyttar iväg. Lycka till önskar jag dig från hela mitt hjärta.
Kram
Ingela

Anonym sa...

Jag har utmanat dig i min blogg