söndag 17 augusti 2008

på väg upp?!

Begär

Scrappa om favorit
Scrappa om skicklighet
"växte upp" (fri tolkning)
Svårigheter
"Får mig att må bra men borde inte"...jag har inte dåligt samvete för att jag älskar att shoppa, snarare min man som tycker att jag överdriver lite ;D
Scrappa med fynd hemma (paljettbandet från utklädningskläder, sidenband från tröja, fjäril från en blomma vi gått, blomman nere är en wallies)
--------------------------------------------------------------------

Äntligen har jag fått lite gjort...igår satt jag och gjorde 10 tackkort och idag 5 tackkort plus att jag äntligen fått ihop några LO´s till Jommas utmaning :) Sju stycken blev det! :D Ligger åtta veckor efter, nu har jag tom skickat in för nästa vecka :)
Är dock två LO´s som inte är gjorda, väntar på foton...hoppas de kommer imorgon eller senast tisdag. Vore kul när jag ändå har ångan uppe ;D
Jag hoppas innerligt att svackan är över nu...Ska fota alla tackkort innan de skickas iväg också, har gjort crisscrosskort :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj! Här händer det grejjer minsann! Mycket snygga alster =)

Anonym sa...

Kika in hos mig, du har lite gotta som väntar på dig! =)

Kram

Unknown sa...

Så fina alster du har gjort!
Titta in i min blogg där väntar en award till dig!
Kram

Anonym sa...

Tjena tjejen! Har du fått din vinst ännu, annars bör den komma idag. Jag undrara oxå hur du har ändrat layouten i din blogg? Har sett att många har gjort så här nu! Jag vill oxå! =)

Ha det bra, kram

Carola sa...

Du har scrappat så mycket snyggt bruden! :P
Och tack för besöket i min nya blogg!

Kramiz

Kultjej sa...

oj, vad mycket fina saker du gjort! vill med!

Ang. din komentár i min blogg: När jag hade mina naglar gick jag i gymnsaiet. (Hotell - och restaurang) Vilket innebaar att varje gång jag skulle vara i köket fick jag ha plasthandskar men inte gav jag mig för det. Men som sagt, lagom längd ska det va, det ska se naturligt ut.
kram