söndag 3 augusti 2008

födelsedagar...

till min mormor
till svärfar
till yster

Det råder totalt kaos i scraprummet...jag vill inte ens gå in där, för det är såå stökigt. Det börjar mer eller mindre att se ut som ett förråd istället, gah!!! Tanken är att allt ska ut därifrån, så vi kan lägga golv, känns jätteinspirerande...inte alls!

Med andra ord så har jag inte scrappat knappt nåt...på hela sommaren, och knappt ens innan dess :( Minns inte ens när jag gjorde en LO sist, en del kort har det blivit, men bara "måsten". Känns jättetrist.
Kort ja, kom ihåg att fota de senaste korten innan de gavs bort. Juli består av mängder med födelsedagar...dessa tre var till min mormor, svärfar och yster :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Super fina ! här har inte häller blivit mycket scrappande under sommaren . finns så mycket annat man vill hinna med!

Anonym sa...

vilka jättefina kort du gjort!

kram Lise-Lott

m sa...

Då får jag passa på att säga grattis i efterskott! :-)

Å, ja, kollektionen är så härlig och jag älskar nästan varenda plagg i den. :-) Det är så bra att kunna ha lite förtur innan alla andra också får se den live.

Nu har jag köpt albumet på Tiimari också. Men, skulle behöva ett till på en gång. Såg att det fanns ett till inne, men jag hade inte pengarna till det. Vet du om du beställt hem ngr AC-plastfickor också?

Hur går det med inbjudningarna till Me&I-träffen?`

/Maria

m sa...

Okej, då får jag se om jag hinner kika in på tisdag när jag ska in till stan för att sälja lite. Är verkligen i stort behov av platfickor. Visst är det 10-pack? Vad tar ni för dem?

Lillan sa...

Kanon fina.
Blev störtförälskad i stämplen som du har på kortet till din svärfar.

Carola sa...

Läcker bakgrund. Den funderade jag också på först. =)