söndag 18 maj 2008

scrapträff...
Igår var jag på scrapträff här i Växjö, jättetrevligt! :) Fick inte så mycket gjort på fm, fixade med lite presenter från jobbet, Lillebror ville bara sitta i knät...när maken varit och hämtat han så kunde jag sätta igång med skapandet ;) Blev fyra kort i alla fall, här är tre av de...ska sätta dit text på det fjärde.
Tusen tack igen Anne för igår! :)

Sån "liten" träff skulle jag vilja gå på en gång i månaden...minst. Perfekt! Det behöver inte vara massa sponsorer och butiker...bara få komma iväg och scrappa utan avbrott. Får såå mycket mer gjort då.

Annars har jag fått en hel del gjort hemma också...A ringde i fredags och undrade när jag ska lämna kort till henne som hon ska sälja i sin butik...det ligger en hel bunt hemma hos mamma, men inte fått in de till butiken än. Så hon frågade om jag inte kunde "slänga ihop" 10 stycken och skicka direkt till butiken (den ligger ca 15 mil härifrån, så kan ju inte bara kika in och lämna när jag vill). Så har fått ihop ett gäng nu, som dock får postas imorgon.
Men kul att ha ett ställe till att sälja kort på :)

7 kommentarer:

Unknown sa...

mycket fint fick du ju gjort til slut hihi

Anonym sa...

Vilka fina kort du fick gjorda! Tyvärr är jag sjuk därför kom kom vi aldrig. Va ju lite tråkigt. Kan tänka mig det är kul även om det inte är en massa butiker på plats .. Men jag kommer nästa gång det går ju fler tåg ;) he en fortsatt bra dag !

Anonym sa...

visst hade vi kul och riktigt skönt utan butiker och massa tävlingar,bara skapa för skapandets skull, skulle vara kul om vi kunde ha sådana här "lagom" träffar 1 gång i mån eller nåt... Du var jätteduktig och gjorde så fina kort...

Ingela.O/twister

Anonym sa...

Vilka fina kort du gjorde! Håller med om att det var väldigt lugnt och skönt och fantastiskt trevligt. Hoppas oxå på fler träffar i den här storleksordningen.
Liten fråga oxå till dej; vad var det nu den där pennan hette som ser ut typ som en liten tuschpenna, till akvarellpennorna?

Varma hälsningar
Petra/peu

Anonym sa...

snygga kort du gjorde! Ville också kommit på träffen men det passade tyvärr inte...

mias pysselverkstad sa...

åh vad kul scrapträff =) vem anordnade den?

Anonym sa...

Tack snälla Linda, för ditt pysslande med våra små "godispåsar" som du sponsrade oss med. Det var mycket som var fint i dem. Det är så kanonskönt med sådana här små träffar, och ibland är det kanonroligt med STORA också. Men, visst jag skulle gärna träffas en eller fler ggr/mån. Vilka fina kort du har gjort (igen) Kram på dig så länge!