tisdag 5 januari 2010

10 favoriter LO - 2010...

Denna gjordes på träffen i Ohamn. Gillar färgerna, har varit en del ljusa färger under året, så denna är en bra kontrast ;) På bilden är Liljas häst.
Denna gjordes till Hobbyhusets sommarspurt. Gillar detta kortet på mig & Lillebror. Och som vanligt är det blommor, halvpärlor...det har varit mycket sånt detta året ;)
Även denna gjordes till en utmaning (Hobbyhuset). Hade länge velat göra en helvit LO. Denna sitter nu på en canvas, och jag tror bestämt att det är en av mina favoriter av allt jag gjort.
Detta fotot på Lotus har jag scrappat ett par gånger...men jag gillar det så mycket. Taget nere i Höllviken, vårt paradis :)
Denna tog jag hem första priset med, på scrapträffen i Rottne. Trodde väl aldrig att jag skulle vinna, hihi. Den sitter nu på en canvas, i vårt sovrum.
Denna gjorde jag till en utmaning, men den blev liggande...tog rätt lång tid innan jag kom vidare med den. Visste inte alls vad jag skulle göra, mer än att den inte var färdig. Hade ingen bra rubrik heller.
Ännu ett alster från scrapträffen i Rottne. Jag skapar som bäst då! ;)
Det hade blivit en hel del lo´s med massor med blommor på, så ville göra något "enkelt".

Det har blivit en del rosa, och som sagt, blommor...och halvpärlor och bling. Och jag hittade även min Edge Scraper som legat ouppackad i över ett år!!! Sen dess har det blivit mkt rivna kanter ;)
Denna var till veckans skiss, och jag blev publicerad :) Som sagt, ett favoritfoto!
I november 2008 flyttade vi ju från Växjö, buhu. Och Lilja tyckte det var såå jobbigt att flytta ifrån kompisarna, särskilt A. Denna är tänkt ska vara i hennes rum, men vi ska dela av rummet först (hon och Lotus delar på ett stort sovrum, som varit två sovrum innan).

--------------------------------------------------------------------------------------
Lovade ju mina 10 favoritlayouter och här kommer de :) Inte i någon särskild ordning, fast min absolut favorit är ju den helvita! :)

Mitt nyårslöfte var ju att scrappa...jag har faktiskt gjort det ;)
Jag är med i en födelsedagsswap på scrappiz, och jag tänkte vara duktig och göra alla elva
kort nu inom det närmsta så är det gjort sen. Och tre är klara :) Alltid en början.
Påbörjade en utmaning också, men när jag hade hologramembossingpulver överallt så gav jag upp, haha. Scrapbordet glittrar fortfarande!
Men jag ska minsann göra det klar, och den ska vara inne senast på torsdag så...har ju lite tid på mig ;) Jag scrappar som bäst under press. Märkligt!

Har även suttit och knåpat ihop ett dokument med alla utmaningar som är nu under januari, jag tänkte att de skulle kicka igång mitt scrappande :)
Det låter ju bra i alla fall, får se hur det blir med det.

Så hoppas på en uppdatering snart ;)

3 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Underbara layouter allihopa! Ska bli kul och se vad du har för nytt på g :-)

MissMian sa...

Så underbara LOs!!!

monica sa...

Så snygga - helt underbara!