tisdag 15 september 2009

andra bidraget...

Som jag skrev i tidigare inlägget så pågår det bloggparty denna månaden :)
Jag har hunnit med ett bidrag till, eller ja, detta var egentligen det första jag gjorde ;)
Utmaningen var ett scrappa ej traditionellt. Det fick bli en annan vikning...
(och andra färger som jag vanligtvis inte använder)
Utmaningen hittade jag hos Karro...

Här sitter jag och scrappar <3 Jag har tagit en liten paus i att fixa till allt i mitt scraprum, men jag är en god bit på väg :) Tycker att det är alldeles perfekt som det är just nu, och ignorerar det faktum att det står 6-7 kartonger till ute i garaget, hihi.

Och jag har en del ute på tradera nu...kika gärna! ;)

6 kommentarer:

Sophie sa...

Nej jag gör tyvärr inte det.. :( jobb plus att jag ska träffa Sven.. Men vi måste ses snart tycker jag! Vilka fina kort du har gjort!

Karro sa...

Tack för ditt jättefina bidrag till min utmaning! Den där vikningen är sååå snygg och jag älskade färgerna du har använt dig av.

Anonym sa...

Har utmanat dig i min blogg!

Lilo sa...

Vilket coolt kort! Gillar vikningen! Ditt rum ser mysigt ut. Saknar mitt scraprum lite nu när jag inte har något. Blir lite mer av ett projekt att plocka fram och undan hela tiden.

Lillnettan sa...

Hej! Vad snäll du är som vill stansa ut åt mig! Blir det för mkt med 12 av varje? Hojta till så betalar jag porto och sånt!

Psst...snällt av dig att rösta på mig! :-D Var inte riiktigt nöjd med den själv men ändrade lite på den i morse (tog bort blommorna, lade dit lite mer rubrik med Tiny Alphas) så nu gillar jag den. :)

Min adress är:
Anneth Strinnholm
Stångehamnsvägen 181
572 61 Oskarshamn

Tacktacktack!

Zarah sa...

Underbart kort!