onsdag 10 juni 2009

present till dagis...

till Lotus avd...

till Liljas avd...
---------------------------------------------------
Jag har faktiskt scrappat en del på sistone, det är bara jag som är otroligt seg på att uppdatera. Jag påbörjade ett inlägg med bilder från vårt kök, men sen hände det inte så mycket mer.

Igår hade jag ett litet projekt här hemma; scrappa med barnen. Började dock inte så bra...huvudvärk från hell och tjatiga barn med noll tålamod. Men men...efter en Ipren så var jag fit for fight igen.
Barnen gjorde bokmärken medans jag gjorde korten. Hann med 7½ kort på mindre än 1½ timme, inte illa tycker jag ;) Körde dock så enkelt som möjligt.

Till personalen hade jag köpt pocketböcker. Och slog in alla i samma paket, tanken är att de ska läsa alla böckerna :)

Idag var barnens sista dag på dagis innan sommarlovet, så de lämnade de. Det var mycket uppskattat :) Lotus byter avd nu i höst, och Lilja börjar ju förskoleklass. Tiden går galet fort...på tok för fort!
Jag har fortfarande inte kommit på vad jag vill/ska göra...har dock bestämt mig för att skippa planerna på dagis för Lillebror i höst. Jag ska vara föräldraledig året ut, så han får börja i januari istället (han fyller två år i dec). Vill njuuuuta av bäbistiden (jag vet, han är inte bäbis längre men ni förstår vad jag menar *s*).

Funderar dock på att kolla med KomVux om det finns några roliga kvällskurser och om det fortfarande finns platser kvar i så fall. Bland annat så har de en bildbehandlingskurs.
Borde kolla igenom mina betyg också, och se om det är något ämne som jag borde läsa upp, ifall att jag får för mig att läsa på högskola.

5 kommentarer:

Zarah sa...

Snyyyyyyyyggt!!! (Och himmel, vilken speed!)

Anonym sa...

Bra ide mad alla böcker i samma paket. så de kan låna av varrandra! gulliga bokmärken barnen gjort!!

Lillasyster sa...

Du flyttar bara fram datumet när du ska börja söka jobb... *fniss*

monica sa...

Åh vad snyggt!!! Smart idé att lägga alla i samma paket!

kram kram

britt sa...

Tack för senast,kul att ni kunde komma. Hade du glömt att jag har en hemsida, håller med jag har en hel del blommor...kram