onsdag 7 januari 2009

mer bilder...

matsalen före och efter...


lekrummet före och efter...
------------------------------------------------
Jag ska ta bättre bilder sen...dessa är från när det precis är nygjort.
Idag har jag dragit andra strykningen i Liljas krypin, har en vägg kvar. Men det är så trångt därinne så får ta en sida i taget, annars kommer jag vara ännu mer touchad av målarfärg ;)
Jag sitter med en snabb men sen lunch och en kopp kaffe, tänkte smita upp och måla snedväggen också. Så är det nog klart därinne. Får se om vi måste ta en strykning till. Men det kan å andra sidan vänta, eftersom vi inte vet riktigt hur vi ska ha det där.

Björn har varit och köpt bets idag, samma som golvet (mörk antik ek). Vi har köpt samma golv till hela huset (förutom hallen nere som vi har klinker i) och det blir såå snyggt.
Det som ska betsas är trappstegen, "ledstången" i trappan samt lister till v-rummet och sovrummen. Kom på det igår, att det kunde vara rätt snyggt att betsa lister nedtill. Ska testa först och se, annars blir det vita lister nere också.

Vårt sovrum ska tapetseras klart samt lägga golv. Kan nog flytta upp imorgon redan. Vet dock inte om vi ska göra det, eftersom Lilja och Lotus fortfarande sover i lekrummet nere.

Idag kom mitt paket från Nook...skojar ni att jag bara vill gå loss på det?! Jag har inte ens öppnat det!!!!!!!!! What?! Men jag vet inte vart alla foton är, vet att jag kommer bara bli vansinnigt sugen på att scrappa när jag öppnar det. Har hittat min verktygsväska och min rev:a, alltid nåt :)

7 kommentarer:

Camilla sa...

Åhhh Nice!! Meeera bilder vill jag se...

Kram o lycka till.

Vixen sa...

Ni verkar få det snyggt och ljust. Tycker själv det är galet skoj att renovera. Tapeten i matsalen vad är det för tapet?

Vixen sa...

Grymt snygg, något sånt är jag själv ute efter men har väl minst 25mil till närmsta k-rauta :-/ *letar vidare* :)

Carina sa...

Å vad fint det blir tänk vad
lite färg kan göra skillnad.
Vi renoverar huset vi med.

Ta en titt om du har tid i
min blogg
http://blingsblogg.blogg.se

Anonym sa...

WOW!! Så fint ni fått till det!! Här är det stilje...eftersom JOhan fortfarande inte bor hemma så har det inte hänt nåt här alls.
Jag har i och för sej målat 4 rum så liiiiite har ju hänt =)
Men långt ifrån allt.

Stor kram och tack för dina goa ord inne hos mej!!
//Petra

Anonym sa...

Å vad fint du får det!

mias pysselverkstad sa...

jag får renoverigs abstinens när jag ser vad fint ni gjort! jag ÄLSKAR att renovera. Men vi tar ett rum i taget (och efter vad plånboken tillåter) Men det känns som det är dax för att ta tag i nästa rum snart=)
kram