fredag 11 april 2008

beslutsångest...Usch, jag har så dåligt minne. Jag vet att jag hade några tack-kort kvar att göra, men inte hur många och till vilka. Pinsam jag är!!!! Men men...fick i alla fall iväg tre (dvs de jag kom på). Jag och barnen satt en hel em och pärlade, passade på att göra lite till mig också, hihi.

Håller på att städa här hemma, men har tagit en paus för jag måste fundera och klura lite. Jag skulle ju flytta ner alla scrapsaker och därmed kunna sitta vid vårt matsalsbord. MEN jag har helt enkelt för mycket grejer och ingen bra förvaring härnere. Har lagt beslag på fyra hyllor i vitrinskåpet, men hur långt räcker det liksom?!

Så nu funderar jag på om jag ska flytta upp det lilla jag plockat ner hit, och sitta uppe igen. Dvs i Lillebrors rum (som ser ut som ett halvt kaos). Han har ju ändå sin säng i vårt sovrum...och som sagt, behöver bättre förvaring om jag ska kunna ha mina saker nere.

Kom idag hem med en välfylld kasse...I love mitt jobb ;D
Massa nya BG-papper, chipboard, clearstamps (journaling), brads mm. Så nu är alltså tanken att jag ska komma igång att scrappa också ;) Är faktiskt himla sugen, MEN måste som sagt först komma på vart jag ska ha mina grejer.

Äsch, det lutar åt att jag flyttar upp igen. Rensade på skrivbordet där, så...har kommit på att jag har på tok för mycket spillbitar...papper...dekos...ja egentligen av allt, haha. Jag tror jag har lätt över 500 mönstrade papper...minst!!! Och NÄR ska jag kunna använda alla de?!
Men orkar inte slänga ut det på tradera...

5 kommentarer:

m sa...

Attans att du skulle säga det nu... nyheter på jobbet. ;-) Jag ska ju till stan idag. Men, jag får inte gå in på Tiimari. *blundar och går förbi* NÄedå, skämt åsido, egentligen har jag inte alls råd, men ett litet kik ska jag nog ta mig för...

m sa...

Inte kunde jag hålla mig från shopping heller... ;-) Lite plastfickor och tre papper. Men, jag var sååå nära att köpa ett AC-album 12x12 limegrönt, men du hade bara ett som var öppnat. Jag ville ha ett oöppnat. När kommer nästa beställning av de in, tror du? Å visst borde väl MMs plastfickor passa till ett AC-album om jag stansar ett hål till i mitten?

m sa...

Hej!
Nä, inte är det brådis. jag tar det när du har det inne. du behöer inte alls beställa det nu utan ta det du när du har bestämt att du ska beställa dem.

m sa...

Å det öppnade var inte skadat, men väl lite smutsigt sådär, tyckte jag och då det ändå inte var brådis kunde jag lika gärna vänta.

Anonym sa...

Använd dessa till mina grejer du ska göra.. *fnissar*