tisdag 6 januari 2015

Top 3 2014...
...min korta summering av året beskriver ganska väl hur mitt scrapår 2014 har varit.
Jag brukar få till en top 10-lista, ibland även på LO´s. 
MEN nytt år, nya tag! 
Mitt scraprum har ju varit barnkammare de senaste månaderna, eftersom vi flyttade ner vårt sovrum så fick scraprummet bli ett rum för kattungarna. Därför plockades allt upp från golvet, mitt långa scrapbord ser ut som en enda stor förvaringsplats. 
Så min första åtgärd är att plocka iordning, städa, rensa och fixa till allt så jag kan sitta där igen. En fördel med att det blev barnkammare är att vi har satt dit en nätdörr, så jag kan stänga till. Pälsklingarna tycker ju att det är sååå roligt att sno band, tugga på blommor etc.

Jag har faktiskt scrapshoppat under senaste halvåret, kanske med hopp om att inspirationen ska komma tillbaka men även för att jag inte vill riskera att missa några godbitar, hihi. 
Och jag ser fram emot att ta fram alla fina Maja Design-papper, nya dies mm. 

Kattungar då? Scraprummet kommer bli barnkammare igen i år, förhoppningsvis. 
Vi har planer på en kull på PokerFace och en på Dance in the Dark. 
Lady Gaga fick vi tyvärr akut operera i somras, hon fick livmoderinflammation, så hon är kastrerad nu. Precious kommer troligtvis också kastreras under året. 

Önskar er en finfin fortsättning på året :)

3 kommentarer:

Jasmine sa...

Haha, så det kan bli ibland :)
Tiden räcker helt enkelt inte till alla gånger och med brist på inspiration är det svårt att skapa!

Hoppas du hittar tillbaka, för du skapar fina alster! :)

www.noxine.se

Hobby Musician Keyboard sa...

Hej, du gör fantastiskt vackra projekt. Jag skulle vilja göra dig min kreativa sida känd. Vi har kört en sommaren speciell. Jag ser fram emot ditt besök. Vänliga hälsningar,Marina
http://www.hobby-crafts-and-paperdesign.eu/da/

nbde2020 sa...

Les fake rolex Matinaux-klockan börjar med en egenutvecklad rörelsemodul som utvecklats för Les Matinaux av master watch-rörelsedesignern Jean-Francois Mojon. Rörelsen fake Rolex börjar livet som en Swiss Made ETA 2892 automatisk, och ovanpå placeras "X-Centric" -modulen, vilket är ganska rolex replica imponerande. Först, trots den olika energiförbrukningen, fortsätter rörelsen att arbeta på 4Hz med 42 timmars kraftreserv. För Rolex replica det andra använder systemet ett noggrant system av rubiner och aluminiumringar för att visa tiden (i en lågfriktionsmiljö).
En liten bit rolex kopia av X-Centric-modulen syns via indikatorns skelett-sekunder. Jag gillar den lilla dekorationen som påminner replika klockor mig om Paris-arkitekturen under den tid då trenderna flyttade från Belle Epoque till Art Deco. Det är en trevlig smattering av dekor på en annars mestadels rolex kopior industriell produkt.