onsdag 9 april 2014

Things with wings...


Stämpel; Digi WhoopsiDaisy och RoxStamps
Dies; Joy, Spellbinders och Magnolia
Stans; Martha Stewart
Papper; Maja Design
Blommor; WOC

...är denna veckans utmaning på WhoopsiDaisys Challengeblog.
Och det passar ju mig alldeles utmärkt, som knappt kan göra ett kort utan minst en fjäril på ;) 

Kika gärna in och se vad resten av designteamet har gjort, och så vore det ju himla roligt om ni vill vara med på veckans utmaning :)3 kommentarer:

Monica =) sa...

Vilket fint kort! Jag tycker lila är en svår färg, tack för härlig inspiration.
Solig hälsning, Monica

Mona`s Bittelille Scrappekrok sa...

Heisann! Så utrolig mye lekkert det var å finne i bloggen din. Jeg er på en liten rundtur i bloggene til de nyeste DT`ene på WhoopsiDaisy. Jeg har hatt permisjon en stund, så jeg har ikke rukket å få blitt kjent med dere før nå. Gleder meg til å jobbe sammen med deg. :-) Klem...Mona

Frida sa...

Vilket otroligt fint kort! Du är verkligen duktig! :) Vad färglägger du stämpeln med för färger? Det är nämligen så himla mjukt och fint så jag blev lite nyfiken :)

Jag har precis startat en ny scrapbookingbutik online - honeybunny.se och skulle behöva lite expertråd från någon som dig. Om du har tid och lust så får du jättegärna kika in på vår sida och ge lite feedback om vad du tycker om våra produkter, om du saknar något eller om du vet några produkter/märken som du skulle vilja se i vårt sortiment. Som tack för hjälpen så skulle jag vilja ge dig 20 % rabatt på ditt första köp. Maila mig dina tankar på så skickar jag dig din rabattkod :)

// Frida