måndag 18 april 2011

Scrapträff i Kalmar...

Mönstrat papper; Magnolia
Stämpel; Magnolia
Blommor och blad; WOC och YouDo
Övrigt; pins Maya Road och Inkido, PearlMaker, Stickles Diamond, MS fjäril


När det var dags att rösta så smyglyssnade jag lite på några som tittade på mitt kort och hörde att de pratade om att det var en färdig ranka på mitt kort. Vilket det absolut inte är!

Det är ett Easel card, var säkert ett år sen jag gjorde ett sist så det var lite kul att göra. Blir ju oftast 15x15 kort. Men jag SKA bli bättre på att använda andra vikningar och storlekar!

...var jag på för ca två veckor sen. Hur trevligt som helst och jag hade finfint sällskap av Sophie, Malin och Pillan :)
Ägnade mest tid åt kaffe, godis och prat men hann med två bidrag till tävlingarna. Detta är ett av de. Och vet ni vad?! Jag VANN!!! :D
Utmaningen var att scrappa i Hannas Pysselstugas färger; dvs rosa och grönt.

Maken har varit sjukskriven tills nu. Han har inte fått börja jobba förrän han fått okej från läkaren. Och idag ska läkaren ringa så jag antar att det blir jobb imorgon. Barnen har påsklov nästa vecka, så from torsdag em blir det lediga dagar :) Mysigt! Och särskilt om vädret fortsätter vara såhär underbart <3

Det är ju CC på Scrappiz och på onsdag börjar även Mollys CC. Har redan hunnit med två bidrag till Scrappiz, ska bara se till att lägga in de också. Så nu blir det lite mer täta uppdateringar under veckan ;) Har även julkort att visa (ligger inte efter med skapandet av de utan av fotandet och bloggandet).

Ha en härlig dag i sooolen! :)

3 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Grattis igen :-) Så härligt vårigt kort!!! Hade hoppats på att kunna komma upp och kolla magnolian, men är sjuk tyvärr *blä* Stor cyberkram som inte smittar ;-)

Pillan sa...

Superhärligt kort och faktiskt ännu finare att se "live" :-) Grattis igen till en välförtjänt vinst!!
Kram, Pillan

Louise sa...

Stort grattis till vinsten du är väl värd den. Du är otroligt duktig och det var verkligen kul att du vann. Många Kramar Louise