torsdag 12 november 2009

pearlmaker på min vänlista...


Jag tror knappt själv att det är sant...men faktiskt så har jag scrappat!!!
Här hemma är det sjukstuga; maken vaknade med feber i måndags och har varit hemma sen dess. Feber, ont i halsen och lungorna, hostar som en tok och snorar. Trevligt...inte alls.
Har bara väntat på att resten ska bli sjuka.
I tisdags vaknade barnen med lite hosta (det låter oftast värre än vad det är när de hostar, alla tre är "luftrörsbarn", dvs Bricanyl och Mollipect så fort de blir förkylda).
Men i igår (onsdag) vaknade Lilja med feber, men var pigg resten av dagen. Så jag trodde att idag skulle vara hennes feberfria dag så skulle hon få gå till skolan imorgon fredag.
Men idag vaknade hon med 39.9 graders feber så blir att stanna hemma imorgon med.
Jag är stenhård med en feberfri dag innan dagis eller skola!

Scrappa ja...det var ju det jag skulle komma till ;)
I tisdags och igår så satte jag mig vid scrapbordet och fick ihop två lo´s (present till Björns mormor, hon har fått ett album och nu är det dags för påfyllning) och inte mindre än fyra kort!!!
Jag sa ju det! Otroligt men sant!!!

beställningskort...använt papper från senaste Nook. Snöflingan i blomman samt "grenarna" är mina nya stansar som jag tokgillar! Mycket bra köp! Tack för tipset, Leamon :)

Har inte riktigt varit kompis med mina pearlmaker innan, men har tränat lite och jag började gilla de mer och mer så passade på att köpa ett par till ;)
Visst behövs det lite mer träning, eller rättare sagt, jag borde inte ha så bråttom ;)
Men jag är nöjd :) och det är faktiskt huvudsaken!
Denna köpte jag egentligen till något helt annat, men eftersom min förvaring inte räckte till så kom jag på att jag kunde ju ha mina pearlmaker däri ;) Och så bra det blev :)Så nu får mina glitterlim, 3D-lack, Stickles och Dabbers plats :)
Dock vet jag inte riktigt hur jag ska göra om jag köper fler...hihi.

6 kommentarer:

monica sa...

kul att du gillade stansarna! snygga kort, kul att få se lite alster ;-)

jennie sa...

lovely! uppdatering på högnivå här nu ju ;)
kram!

Eva sa...

Åh jag gillade verkligen det första kortet. Är det en stämpel eller har du skrivit själv??

Åsa/asamia sa...

Kul att du också gillar pearlmaker....jag fick också testa lite innan jag vande mig vid dem. Fick ett tips om att man ska knacka lite på papperet efteråt, så pärlorna blir runda.
Ha en fin dag!

Gurkiss Scrappande sa...

Kikar in :)

Isch det är inge skoj med sjuka barn eller man heller för den delen. Hoppas att du får hålla dig frisk.

Jätte fina kort :)

Pearlmaker är inte så lätt alla gånger (jag vet). Men jag läst i ett forum att om man skakar dom innan så är det inte säkert att de blir så där toppiga som mina gärna ville bli (om nu det är ditt problem). Annars kunde man också banka lite lätt med fingret under pappret så försvinner toppigheten...

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Li@n sa...

Så vackra kort!!
Vilken finurlig förvaring, själv tycker jag burkarna som tidigare innehållit kokosbollar är väääldigt bra ;o) man kan ju inte bara slänga kokosbullar hur som helst bara för att komma över lådan så en o annan hamnar i munnen.

Pearlmakers är lite kluriga att få rätt form på, har försökt "göra russin" i mina fusk-lussekatter med pearlmakers men övning ger väl färdighet.

Ha det fint
kram Lian