söndag 29 mars 2009

vårtecken...

En enkel LO som gjordes under mini-cc som Hobbyhuset hade...jag skulle bara ha någon knapp och hällde ut ett par och de blev liksom bara kvar ;)

Här hemma har det varit lugnt på scrapfronten...förvånade?! ;) Nej då, det har faktiskt skapats litegrann...hela tre kort har jag fått ihop :) Jag har fått hem min "handgjort av"-stämpel
och det gör det ju lite extra kul :)
Har även lite nya stämplar som är så härliga...både att titta på och färglägga.

Maken ska till Göteborg på tisdag och tanken var att jag skulle följa med, kan liksom inte riktigt bestämma mig. Jag är ju lite sugen på Magnolia t ex ;) Men följer jag inte med, så åker han förbi där...min underbara man <3


10 kommentarer:

Zarah sa...

Vilken mysig! Supervårig. :)

Erica sa...

Jättefin. Älskar knappar!!

monica sa...

Härligt att se att du är igång med scrappandet igen!!!
Ha det gott!

BellaMio sa...

Läckert och annorlunda!!

Vilken snäll man du har, men jag tycker så klart att du ska åka med!! Eller föresten strunta i det och spara pengarna och kom till oss på Scrapträff i stället, hihi!!

Jag hänger inte riktigt med på din fråga i min blogg... Vilka butiker? Hjärnan är helt igensmockad med lyckliga tankar idag, så jag har inte plats för något logiskt alls :)

BellaMio sa...

Nu är jag med... trodde ett virrigt litet tag att du menade affärerna jag nämt i inlägget, hihi...

Jag handlar mest hos Hobby och Sköna ting. Kerstin som har den är jättetrevlig och hon har bra priser, även om hon inte har ett jättestort sortiment.

Erica sa...

Ja, nu är ju våren på g här med...varm å soligt, men det blåste endel de senaste dagarna...snön har nog smält nu...rester av snögubbar i skogen här nedanför bara. Hoppas det är färdigsnöat!!! (Eller så kommer det mer till påsk...kompensation för att det är så dåligt med snö på julen?!!?)

Erica sa...

Har du fått ihop nåt av mina skisser??? Skulle va så kul å se hur du tolkar...(å alla andra med)

BellaMio sa...

Hejsan hoppsan på dig!! Tänkte bara komma in och puffa lite på dig, vill ju såååå gärna att du ska komma till oss på träffen ;)

Kramen!

mia.t sa...

Jättefin layout, så härligt med knapparna!!
Kram Mia

Unknown sa...

Vilken härlig vårig layout! =)